hayal et tasarla, yenilikçi ol, ilerle...

Bursa İnovasyon Merkezi

Arkadaşlar Bursa inovasyon Merkezi hakkında kendi deneyimlerimden paylaşım yapmak istiyorum. Yenilikçi düşünce becerilerine sahip, takım çalışmasına  yatkın, kendini geliştirme konusunda fırsatlar arayan öğrencileriniz varsa (-ki elbette vardır) Bursa İnovasyon Merkezinde yapılan etkinlikler, öğrencileriniz için hatırası olacak çok güzel bir fırsat... :)

Daha önce okul olarak 2 kere gittiğimiz ve her iki seferde de farklı etkinliklere katıldığımız İnovasyon Merkezi’nde öğrencilerimiz, hem dolu dolu etkinliklerle öğreniyor, hem de doyasıya eğleniyor. Etkinlik sonrası günlerce deneyimlerini yüzlerindeki gülümsemeyle heyecanlı bir şekilde arkadaşlarına anlattıklarına defalarca şahidim. Bu konuda İnovasyon Merkezinden Arzu hocam ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Deneyimlerini güler yüzüyle öğrencilerimize aktarmakta çok başarılı bir hocamız. Nilüfer - Işıktepe OSB Mahallesi - BEBKA binasında gerçekleşen etkinlikler aşağıdaki gibidir:

Randevu almak için sırasıyla yapılacak işlemler için öncelikle

http://www.bursainovasyonmerkezi.com/inovatifatolye/ adresine tıklayın. Sonra:

  • Programa katılacak öğrencilerden okul yönetimlerinin “Veli İzin Belgesi” alması gerekmektedir.
  • Programa katılan okullar için “Öğrenci İmza Listesi“ hazırlanması gerekmektedir.
  • Atölyelere katılmak için okul yöneticilerimizin veya öğretmenlerimizin BURBİS Kurum Girişi yaptıktan sonra anketler bölümünde yer alan “BURSA İNOVASYON MERKEZİ İNOVATİF ATÖLYE BAŞVURUSU” formundan istenilen atölyeye başvuru yapmaları gerekmektedir. 
  • Başvuru sonrası İnovasyon Merkezi’ndeki görevli eğitmenler tarafından başvuru sahibi ile irtibata geçilerek uygun bir tarih için randevu oluşturuluyor.
  • Bu kadar… :)

#teknolojivetasarım #teknolojitasarım #teknolojitasarimci #inovasyon #inovatif #innovation